Покрай Даунинг стрийт 10 в Лондон са минавали не един или двама

...
Покрай Даунинг стрийт 10 в Лондон са минавали не един или двама
Коментари Харесай

Лисица се разходи покрай Даунинг стрийт“ 10

Покрай " Даунинг стрийт " 10 в Лондон са минавали не един или двама международни водачи и държавни ръководители. За английски министър председатели пък няма да приказваме - единствено през последната година резиденцията бе обитавана от трима министър-председатели.

Интересното е, че с изключение на хора, по улицата около една от най-известните порти в света се движат и диви животни. Обективите на фотографите запечатаха най- новия посетител на резиденцията - симпатична и много смела лисица.

Интересното е, че това напълно не се случва за пръв път и много постоянно лисици са засичани пред седалището на държавното управление, без значение кой е на власт.

През ноември предходната година котаракът Лари, който повече от десетилетие доминира на " Даунинг стрийт " 10 влезе в новините след като накара козината на една лисица да настръхне.



Преследвайки животното, Лари го прогони от своята територия, след което победоносно се завърна като заповедник на резиденцията.

Не е ясно дали в този момент става въпрос за същата лисица, само че при всички положения едва ли Лари ще я остави още дълго да се движи необезпокоявана из неговите територии.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР